Opatovo b.b. - Donja Lastva, Tivat, Montenegro
rezervacije: +382 63 222 808

Jelena vile i apartmani predstavljaju kompleks kategorisan sa 4 zvijezdice (****), koji se sastoji od vile “Stara Kuća” i više jednosobnih, dvosobnih i trosobnih (dupleks) apartmana, kojih se nalaze u Tivtu.

Vila “Stara Kuća” i luksuzni apartmani u Tivtu smješteni su na samoj obali, na svega 5 metara udaljenosti od mora i posjeduju svoju plažu (pontu). Par stotina metara od kompleksa nalazi se Porto Montenegro, do kog se od kompleksa može doći uređenim šetalištem.

Tivat
Vila, Tivat
Jahta Jelena

Sve smještajne jedinice izrađene su od savremenih materijala, i imaju balkone sa direktnim pogledom na more. Klimatizovane su, opremljene LED TV uređajima sa kablovskim kanalima, wi-fi Internetom i posjeduju sopstvene garaže, a cijeli kompleks pokriven je video nadzorom. Svakodnevno čišćenje soba, mijenjanje peškira i posteljine dio su našeg standardnog servisa.
U neposrednoj blizini nalaze se restorani, barovi i konobe koje u svojoj ponudi, osim tradicionalne Bokeške kužine, nude veliki asortiman zabava na vodi, a nalaze se u sklopu pješčanih plaža, ponti i mandraća.

Takođe, u okviru naše ponude nudimo mogućnost iznajmljivanja jahte “Princes 62”, koja je duga 20m i posjeduje 4 spavće sobe i Flaj bridž, kao i usluge rent-a car-a.

Lokacija

Bokokotrski zaliv, jedan od najljepših dijelova crnogorskog primorja, pod zaštitom je UNESCO-a i predstavlja atraktivnu destinaciju za turiste, kako domaće, tako i inostrane.

U centralnom dijelu Bokokotorskog zaliva nalazi se Tivat, uz čije obale se nižu brojne plaže, među kojima je i prelijepa pješčana plaža Plavi Horizont. U neposrednoj blizini Tivta nalaze se poluostrvo Prevlaka, ostrvo Cvijeća i ostrvo Sveti Marko.

Porto Montenegro, jedna od najpoznatijih nautičko-turističkih destinacija u Evropi koju često posjećuju i pripadnici svjetskog džet-seta, smjestena je u samom centru grada. Međunarodni aerodrom Tivat je udaljen svega 3 km od centra grada.

Virtuelni prikaz apartmana