O Nama

Jelena vile i apartmani predstavljaju kompleks kategorisan sa 4 zvijezdice (****), koji se sastoji od vile “Stara Kuća” i više jednosobnih, dvosobnih i trosobnih (dupleks) apartmana, kojih se nalaze u Tivtu i Budvi.

Vila “Stara Kuća” i luksuzni apartmani u Tivtu smješteni su na samoj obali, na svega 5 metara udaljenosti od mora i posjeduju svoju plažu (pontu). Par stotina metara od kompleksa nalazi se Porto Montenegro, do kog se od kompleksa može doći uređenim šetalištem. Jednosobni apartmani u Budvi se nalaze u luksuznoj zgradi Neksan, na slovenskoj plaži i udaljeni su par minuta šetnje do obale mora.

Tivat
Budva
Vila, Tivat
Jahta Jelena

Sve smještajne jedinice izrađene su od savremenih materijala, i imaju balkone sa direktnim pogledom na more. Klimatizovane su, opremljene LED TV uređajima sa kablovskim kanalima, wi-fi Internetom i posjeduju sopstvene garaže, a cijeli kompleks pokriven je video nadzorom. Svakodnevno čišćenje soba, mijenjanje peškira i posteljine dio su našeg standardnog servisa.
U neposrednoj blizini nalaze se restorani, barovi i konobe koje u svojoj ponudi, osim tradicionalne Bokeške kužine, nude veliki asortiman zabava na vodi, a nalaze se u sklopu pješčanih plaža, ponti i mandraća.

Takođe, u okviru naše ponude nudimo mogućnost iznajmljivanja jahte “Princes 62”, koja je duga 20m i posjeduje 4 spavće sobe i Flaj bridž, kao i usluge rent-a car-a.

* Pored izdavanja smještajnih jedinica, postoji i mogućnost kupovine istih.

Lokacija

Bokokotrski zaliv, jedan od najljepših dijelova crnogorskog primorja, pod zaštitom je UNESCO-a i predstavlja atraktivnu destinaciju za turiste, kako domaće, tako i inostrane.

U centralnom dijelu Bokokotorskog zaliva nalazi se Tivat, uz čije obale se nižu brojne plaže, među kojima je i prelijepa pješčana plaža Plavi Horizont. U neposrednoj blizini Tivta nalaze se poluostrvo Prevlaka, ostrvo Cvijeća i ostrvo Sveti Marko.

Porto Montenegro, jedna od najpoznatijih nautičko-turističkih destinacija u Evropi koju često posjećuju i pripadnici svjetskog džet-seta, smjestena je u samom centru grada. Međunarodni aerodrom Tivat je udaljen svega 3 km od centra grada.

Virtuelni prikaz apartmana