Neksan Apartman br. 5 – Budva

Luksuzni poslovno-stambeni objekat Neksan, čija je izgradnja završena 2011. godine nalazi se u Budvi, stan se nalazi na Bulevaru, zgrada Nexan XYZ., jednoj od najatraktivnijih lokacija u gradu. Posjeduje sopstvena garažna mjesta, koja su smještena na prvoj i dugoj podzemnoj etaži. Garaže su opremljene protivpožarnim sistemima, epoksidnim podovima, senzorskim osvjetljenjem i dva auto lifta. Zgrada posjeduje i dva putnička lifta.

Stan je površine 81 m2 i nalazi se na drugom spratu, sastoji se od spavaće sobe sa kupatilom, dnevnog boravka sa trpezarijom , kuhinje, kupatila i terase sa pogledom na more.

Apartmani imaju prelijep pogled na more i ostrvo Sveti Nikola, a jedna od najpoznatijih budvanskih plaža, Slovenska Plaža, nalazi se na svega par minuta šetnje od zgrade, dok je Stari Grad udaljen svega 10 min.

Apartmani su izrađeni od kvalitetnih materijala i opremljeni je modernim namještajem i savremenom kuhinjom modernog dizajna. Klimatizovani su, posjeduju LED TV sa kablovskim kanalima, pomoćni ležaj i sef.

Lokacija:
Budva
Veličina (m2):
57
Soba:
1
Kupatila:
1
Kreveta:
2
Pomoćnih kreveta:
2
Izlaz na terasu:
Ne
Pogled na more:
Ne
Bazen:
Ne
Privatna plaža:
Ne
LED TV:
Da
WiFi:
Da
Klima uređaj:
Da
Video nadzor:
Ne